Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

LINK Mobility Spains’uneix a Alastria per unir la tecnologia blockchain i l’SMS

11 July 2018
Share:

Alastria és un consorci de més de 200 empreses que ha desenvolupat la primera Xarxa semipública permisionada de base blockchain a España. Ara, gràcies a la unió amb LINK Mobility Spain, reforçaràs la seguretat en les teves comunicacions per SMS, ja que els documents generats en l’enviament d’un missatge curt deixaran un registre inalterable i garantit mitjançant criptografia en blockchain. Un plus de seguretat i d’acord amb la nova regulació legislativa europea que, sens dubte, atorga un valor afegit a aquest tipus de comunicacions.

Encriptació digital de la informació

El servei d’SMS certificat que desenvoluparà LINK Mobility Spain per Alastria permet crear un encriptat digital de la informació més important que generen les empreses. Aquest es podrà incorporar a la xarxa blockchain, que actuarà com a notari públic mundial, custodiant la seva inalterabilitat i total seguretat.

D’aquesta manera, es genera una empremta inalterable dels documents.

En definitiva, una empenta realment potent a la tecnologia blockchain, que cada vegada serà més important i que beneficiarà a tot l’ecosistema empresarial espanyol i europeu, generant eficiència i transparència.

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites