Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

LINK Mobility segueix creixent amb l’adquisició de Netsize

5 February 2019
Share:

La recent adquisició de l’empresa d’origen francès Netsize, prestigiós proveïdor de missatgeria omnicanal global, per part de LINK Mobility Group, és un nou reforç per a la nostra imparable expansió. Amb valors similars i la mateixa visió a l’hora d’oferir serveis de comunicació mòbil, la compra d’aquesta empresa suposa el posicionament com a líders en el sector de la missatgeria mòbil al mercat francès i un important impuls a nivell europeu. A més, l’adquisició inclou les filials Netsize UK Ltd i Netsize España SL, amb la qual cosa s’augmenta de forma considerable la nostra cartera de clients. Concretament comptem ja amb més de 21 000 clients B2C a tot Europa.

Serveis mòbils avançats

L’adquisició de Netsize aporta nous clients, serveis i solucions mòbils de major valor.  Unint forces, l’SMS es converteix en un servei més prometedor encara, que permet un gran ventall de possibilitats, que inclouen l’SMS enriquit.

Oferint tota la infraestructura necessària, empreses de qualsevol mida i sector poden comptar amb interaccions d’impacte i experiències d’usuari personalitzades. Aprofitar tot el potencial dels missatges curts és, sens dubte, una manera magnífica de construir relacions molt més fortes amb els usuaris.

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites