Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

LINK Mobility renova els certificats ISO 9001 i Confianza Online

3 December 2018
Share:

LINK Mobility SPAIN emplea los criterios de calidad en la toma de decisiones, asegurando que son una prioridad y  garantizando que son adecuados al contexto y propósito de la organización. Además, la satisfacción de los clientes un valor

LINK Mobility SPAIN empra els criteris de qualitat en la presa de decisions, assegurant que són una prioritat i garantint que són adequats al context i propòsit de l’organització. A més, la satisfacció dels clients és un valor fonamental de la nostra estratègia empresarial.

En compliment d’aquests compromisos, tenim implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat que s’adapta constantment a la normativa. Així, hem aconseguit recentment la renovació de la certificació ISO 9001:2015  ajustant els processos de la norma anterior a aquesta, de forma satisfactòria.

De la mateixa manera, hem renovat el certificat de Confianza Online que s’ocupa de la seguretat, transparència i fiabilitat en l’entorn digital. Aquest segell de qualitat comporta el compliment d’un codi ètic, que inclou la privacitat i protecció de dades personals, i es renova anualment.

LINK Mobility sempre vetlla per la teva seguretat i satisfacció.

 

Qualitat en la comunicació electrònica

El nou certificat ISO 9001:2015, amb validesa fins el 2019 i atorgat per Certificación y Confianza Cámara, S.L.U, avala que el sistema de gestió de la qualitat de LINK Mobility Spain per als seus serveis de comunicació electrònica compleix tots els requisits exigits. Aquesta norma és un estàndard de referència reconeguda a nivell mundial, per a multitud de sectors. És beneficiosa a nivell intern de l’empresa (per exemple, de cara a la formació dels empleats) però està clarament enfocada a la satisfacció dels clients. Així, en diversos apartats de la norma es fa referència a com comunicar i s’estableixen certs requisits com que la comunicació amb els clients ha de proporcionar la informació relativa als productes i serveis; ha de tractar les consultes, els contractes o les comandes, incloent els canvis; i ha d’obtenir la retroalimentació relativa als productes i serveis.

En definitiva, una visió de l’empresa actualitzada, que vetlla per una gestió eficient i que ens fa més competitius alhora que ens aporta un valor afegit.

Si vols saber més sobre el certificat, aquí tens tota la informació.

 

 

 

 

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites