Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

LINK Mobility ajuda a Helpin en les seves campanyes solidàries a través del mòbil

2 August 2018
Share:

Helpin és una societat que col·labora amb ONG i fundacions en diverses campanyes solidàries i LINK Mobility Spain, com a soci tecnològic, li aporta la seva experiència en l’àmbit de l’SMS per poder recaptar fons. Des LINK s’envia un missatge de text a l’usuari per alertar d’una catàstrofe ambiental o d’un altre tipus de projecte més puntual i, a partir d’eixe moment, pot començar a donar.

D’aquesta manera l’usuari té la possibilitat de triar la causa a la qual vol prestar la seva ajuda i fer un donatiu de forma fàcil i ràpida, mitjançant tan sols uns clics. Una manera realment senzilla i fiable de ser solidaris en línia.

 

Una app amiga

Helpin.name és l’aplicació per a iOS i Android que permet triar entre diferents causes solidàries i donar la quantitat que desitgem mitjançant PayPal o amb una transferència bancària. L’usuari sap en tot moment per a què han servit els seus diners i les ONG reben a l’instant quant han recaptat i compten amb les dades de cada col·laborador per incloure’l en les seves bases de dades.

És una app pensada per donar des de qualsevol dispositiu (smartphone o tauleta), la qual cosa facilita al màxim el procés.

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites