Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

L’e-commerce que ve en 2019

17 January 2019
Share:

El comerç electrònic, la reeixida relació entre el venedor i el consumidor a través d’Internet, té un any per davant de reptes i d’experiències de compra. Es preveu un auge descomunal i cada vegada més competència, de manera que els comerciants han d’estar preparats: comptar amb unes webs professionals i amb la millor salut digital possible, presentar les ofertes en el moment adequat i de la forma idònia, i donar les majors facilitats per a les compres en línia. La rapidesa del lliurament és una de les claus de l’èxit!

              

3 tendències clau

1-Mobile commerce: és la tendència fonamental, perquè cada vegada som més compradors a través del nostre smartphone. Així, totes les botigues en línia han d’estar adaptades als dispositius mòbils (i permetre navegar amb rapidesa). Molts altres usuaris prefereixen una app per realitzar les seves compres electròniques.

2-Visual commerce: el clàssic “val més una imatge que mil paraules”. Una bona presentació visual és essencial si anem a comprar alguna cosa que no podem veure ni tocar físicament (això és aplicable tant a imatge com a vídeo). No obstant això, eBay ja està apostant fort per aquest component visual, amb noves experiències per als compradors com l’Image Search.

3-Recomanacions personalitzades: coneixent bé als nostres usuaris, podrem oferir-los una experiència de compra satisfactòria i, si és en temps real, millor que millor. Gràcies a l’aprenentatge automàtic, els suggeriments i recomanacions resulten molt efectius. La interactuació amb l’usuari és fonamental.

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites