Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

Hush Puppies aposta per LINK Collect

17 January 2019
Share:

La marca de calçat Hush Puppies ha realitzat una campanya de LINK Collect a Portugal, en què els protagonistes han estat els nostres cupons descompte: una via ràpida i econòmica d’incentivar els clients i recopilar dades. Concretament ha consistit en un enviament d’SMS que redireccionaven a una landing page, on es demanava convidar a un amic, indicant les seves dades. D’aquesta manera, es rebia un cupó amb 10 € de descompte, que es podia bescanviar tant en línia com en botigues físiques. Així mateix, cada usuari al que li arribava la invitació via SMS, podia remetre a altres amics.

Per tant, estem davant el primer gran enviament de LINK Collect, que per a LINK Mobility Spain ha suposat un magnífic impuls comercial.

 

Benefici per als amics

La promoció abastava els productes de tota la col·lecció de calçat i estava dirigida a un públic d’entre 35 i 55 anys, habitant de les principals ciutats portugueses. En total es van enviar 27 000 SMS al contactes de la base de dades, la qual es va incrementar una mica més gràcies a les invitacions a altres amics. Precisament aquesta crida a l’acció d’enviaments d’uns amics a altres per beneficiar-se dels descomptes era l’objectiu de l’estratègia de màrqueting.

La campanya es va perllongar des de l’1 al 9 de desembre i es va saldar amb un alt índex de satisfacció per al client (un 456 % de ROI), sobretot en el cas de les botigues físiques.

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites