Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

Els cupons mòbils, els nostres protagonistes a eShow

4 October 2018
Share:

Sota el lema “Madrid Digital Revolution” ha tancat les seves portes la 33a edició de eShow, on a través de més de 150 expositors i interessants ponències i activitats, els professionals s’han posat al dia de les últimes novetats en l’àmbit del comerç electrònic.

A LINK Mobility hem posat l’accent en un dels elements en auge dins de les compres en línia: els cupons mòbils. Es tracta de solucions de digitalització, enviament i gestió d’acord amb els temps actuals, amb les que es rebaixen considerablement els costos i s’augmenta l’eficàcia.

Tecnologia SMS per estalviar

La ponència que va oferir la nostra responsable de producte, Susana Fernández, a l’auditori de eShow va destacar les tremendes avantatges dels cupons mòbils: potents eines de màrqueting per SMS que redueixen un 85 % dels costos i poden arribar a un ROI del 1500 %.

I és que segons els últims estudis, els consumidors mostren cada vegada més preferència per aquest tipus de cupons mòbils, en comparació amb els de paper. Moda, viatges, gastronomia, electrònica o puericultura són alguns dels sectors més demandats.

Així, són una via ràpida i efectiva per a l’usuari, ja que els té sempre accessibles al seu telèfon mòbil i els pot canviar en quant els rep.

I de cara a l’empresa que els ofereix, són un excel·lent recurs d’interactuació que permet comunicar-se amb el client de forma interactiva i recopilar dades. Per tant, resulten òptims per millorar la imatge de marca i fidelitzar. No poden faltar en la teva estratègia de màrqueting!

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites