Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

El sector retail es digitalitza

5 February 2019
Share:

Digitalització de l’etiquetatge, realitat virtual, impressió 3D, cartelleria digital, intel·ligència artificial… La digitalització ha arribat al sector retail per quedar-se. De fet, segons un estudi de Zebra Technologies, més del 95 % dels minoristes responsables de la presa de decisions estan preparats per a realitzar els canvis necessaris per adoptar l’Internet de les coses.

Els clients ho demanen a crits, sobretot els milennials, i és que les diverses tecnologies redueixen costs i ajuden a analitzar les dades més importants pel que fa a vendes o visites al nostre negoci. Per descomptat, de cara al client, permeten generar una experiència de compra més personalitzada i satisfactòria.

Les botigues del futur

Els estudis de mercat no paren de parlar-ne i és que són moltes les tecnologies que han entrat en els negocis minoristes, facilitant el seu funcionament i permetent als retailers que se centrin més en satisfer els seus clients. Les botigues estan canviant i ja ens podem trobar amb miralls de realitat virtual en els emprovadors, balises que envien a l’usuari cupons de descompte personalitzats, assistents virtuals que ens guien per la nostra compra, panells amb informació detallada i vídeos dels productes o etiquetatge per radiofreqüència (RFID), que substitueixen als codis de barres. Gràcies a aquesta tecnologia RFID coneixem tota la traçabilitat d’un determinat, el que, per exemple, suposa una valuosa eina per solucionar els problemes d’inventari i, fins i tot, de robatoris de productes.

Açò només acaba de començar; les possibilitats són immenses.

 

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites