Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

David Cremades es converteix en el nostre Managing Director

15 February 2019
Share:

Si fa uns mesos anunciàvem el seu nomenament com a Director Comercial a LINK Mobility Spain, ara David Cremades es converteix en el Managing Director. La seva àmplia i vàlua experiència en el departament comercial, dins l’àmbit de les multinacionals tecnològiques, l’ha portat ara a prendre el control d’aquest important càrrec que exercirà amb la professionalitat i l’optimisme que el caracteritza.

Un repte inspirador

Especialista en lideratge en l’àmbit comercial, David Cremades s’estrena com a director general de LINK Mobility Spain amb l’objectiu de fer-se càrrec dels plans estratègics de l’empresa de la manera més rendible i eficient.

Malgrat el desafiament que suposa aquest nomenament: “És un repte que afronto amb entusiasme i amb la responsabilitat de continuar desenvolupant el negoci d’una manera satisfactòria, com fins ara ha demostrat l’empresa. Som una multinacional líder al sector, tant a nivell europeu com nacional, on hi ha un enorme mercat potencial per explorar amb el negoci de l’SMS”, assegura Cremades.

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites