Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

Compte enrere per al Mobile World Congress

15 February 2019
Share:

Ja és aquí una nova edició del Mobile World Congress, on es mostraran les últimes tendències del sector mòbil juntament amb innombrables oportunitats de networking i aprenentatge. Aquest any es presenta amb el títol Intelligent Conectivity, on ens imbuirem de ple en l’era del 5G, amb tot el que comporta: des de la implementació fins als models de negoci o els diversos desafiaments comercials. També tindran una rellevància especial la intel·ligència artificial i el IOT.

Des de LINK Mobility Group, sota el lema Transforming Personalized communications, ens centrarem en explorar el futur de les comunicacions empresarials i B2C cap a un entorn més conversacional. Farem èmfasi en les tendències creixents del sector amb els SMS conversacionals i les solucions dins de la Intel·ligència mòbil, ajudant així a les empreses a entendre i satisfer millor als seus consumidors gràcies a les dades obtingudes a través dels dispositius mòbils.

Us esperem a MWC, del 25 al 28 de febrer, a l’estand 8.1G11!

 

Un univers de connectivitat

Les comunicacions mòbils no paren d’avançar i ofereixen múltiples possibilitats. El nostre objectiu principal en aquesta edició del Mobile World Congress és mostrar com l’SMS s’ha convertit en l’eina més potent perquè les empreses connectin amb els seus usuaris en el moment just i amb el missatge adequat. Ara, amb LINK Conversations la interactuació amb el client és més personal i es genera un diàleg bidireccional i participatiu. Aquesta solució permet una fluida experiència omnicanal i redunda en un major impacte comercial.

A més d’explorar el futur de les comunicacions i les tendències creixents del sector, t’oferirem moltes altres sorpreses. No t’ho pots perdre!

Recorda, visita’ns a l’estand 8.1G11.

 

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites