Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

Bon Nadal digital!

18 December 2018
Share:

Aquest Nadal les compres en línia segueixen guanyant adeptes: permeten trobar els millors preus, conèixer l’opinió d’altres usuaris, adquirir el producte en qualsevol moment i lloc, sense suportar aglomeracions, i rebre-ho a domicili còmodament (encara que molts compradors en línia recullen les comandes en botigues físiques). Per no parlar de la facilitat per a les compres d’última hora…

Els hàbits de compra estan canviant i el comerç electrònic és el protagonista, sobretot en el cas dels dispositius tecnològics, els llibres i la música. Així ho mostra l’enquesta “Facebook Global Holiday E-Commerce Study”, que indica que un 41 % dels espanyols ja prefereix realitzar les seves compres nadalenques en línia. Els grans marketplaces com eBay o Amazon, amb les seves ofertes i promocions, són les opcions favorites dels internautes.

Nadal en un clic

L’evolució de les compres en línia és imparable i els consumidors busquen que les empreses els donen les majors facilitats possibles i, sobretot, seguretat en els pagaments, perquè encara hi ha molta desconfiança.

Les estratègies de venda s’orienten cada vegada més a això (encara que segons un estudi realitzat per Grupo Corporalia, les PIMES encara dediquen només un tímid 25 % de les estratègies al món digital) i ara en la campanya de Nadal es poden incentivar aquestes últimes compres de l’any amb tota la intensitat possible.

Així, combinant els canals de correu electrònic i d’SMS podem aconseguir els millors resultats, ja què fem arribar al receptor propostes nadalenques personalitzades. Ben planificades i sense improvisar, les campanyes han de contemplar informació dels productes/serveis de l’empresa, enllaços a landing pages i descomptes o promocions interessants.

A més, més enllà de les vendes, no cal oblidar-se de la fidelització i d’enviar felicitacions de festes i els millors desitjos per al proper any, ple de noves oportunitats (tant als clients com als proveïdors i als partners).

Amb totes les eines que t’ofereix LINK Mobility Spain, el teu Nadal en un clic serà memorable.

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites