Contact us

Contáctanos

Nos encantaría saber de ti y analizar tus necesidades. Dinos cómo comunicarnos contigo y nos comunicaremos lo antes posible
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us
BLOG

Així hem viscut el Mobile World Congress

7 March 2019
Share:

Partint d’una posició magnífica, com a experts en la indústria del mobile, hem espremut aquest Mobile World Congress al màxim. El principal esdeveniment de la indústria mòbil ha aconseguit aquest any més de 109 000 visitants de 198 països. Nosaltres hem ofert les nostres solucions de missatgeria, en particular l’innovador LINK Conversations i Mobile Intellligence, i hem portat una trepidant agenda en què hi ha hagut temps per al networking, l’aprenentatge tecnològic i també per a xerrades disteses amb els nostres partners i clients. A més, cal destacar la sèrie d’entrevistes en el nostre estand que realitzàrem a experts en la indústria i empreses de referència en el sector, anomenades LINK Talks.

Esperem haver servit d’inspiració, d’acord amb el nostre lema “Transforming personalized communications”, perquè per a nosaltres ha estat una experiència estimulant i un èxit en tots els sentits.

LINK Talks i molt més

Des del començament del Mobile World Congress, la nostra agenda prometia una activitat frenètica, amb còctels i algunes sorpreses com els sortejos, incloses. Però les grans protagonistes d’aquesta edició han estat les nostres LINK Talks. De mans de l’entrevistador Salvador Baille, per allà han passat autèntics experts i mestres del sector com el “Technology Evangelist” Javier Sirvent, el ministre noruec de digitalització, Nikolai Astrup; Jill Cooper, Programme Màrqueting Director en GSMA i amb una recent nominació Global Leader of the Year; o Liz McCord, Product Manager de Vodafone. Per descomptat, el nostre CEO, Arild Hustad, que va explicar la visió de la nostra companyia i la nostra estratègia, basada en la innovació: l’objectiu és centrar-nos en les noves aliances amb agents clau dins de l’àmbit digital de les TIC, aprofitant el nostre coneixement local i sent alhora una empresa global.

Sens dubte, repetirem l’any que ve. Fou tot un èxit! Mira el nostre vídeo resum de l’esdeveniment aqui.

 

Get in touch

LINK Mobility is Europe's leading provider within mobile communications, specializing in messaging, digital services and intelligent data usage.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More Inspiration

Other sites