L’article 22.2º de la LSSI estableix que es podran utilitzar dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades en equips terminals dels destinataris, a condició que aquests hagin donat el seu consentiment després que se’ls hagi facilitat informació clara i completa sobre la seva utilització, en particular, sobre les finalitats del tractament de les dades, d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679. Referent a això, és possible que es dipositin galetes al vostre equip. Es tracta de petits fitxers que tenen com a finalitat recordar les pàgines visitades per facilitar la navegació futura. Podeu eliminar les galetes seleccionant l’opció que el vostre navegador té a aquest efecte. En qualsevol moment podeu eliminar totes les galetes mitjançant l’opció a l’efecte del vostre navegador.

Tipus de galetes utilitzades i finalitats:

El CMS (sistema de gestió de continguts) que utilitza el web recull dades de l’usuari/visitant a través de galetes pròpies per a la gestió del contingut del web, sempre amb el vostre consentiment previ al haver acceptat la política de galetes.

El web utilitza serveis de tercers corresponents a santoscollazo.org, gstatic.com i google.com, qui fan servir galetes que s’emmagatzemen en el mateix moment en què el visitant entra al web, per tal de visualitzar ubicacions geogràfiques, realitzar estadístiques sobre visites al web i enllaçar amb interessats en els serveis que presta. Aquestes galetes són gestionades íntegrament per Google. L’usuari del lloc web consent de forma expressa el seu ús per a les finalitats indicades.

En cas que no consenti, ha d’abandonar el web en aquest moment o bloquejar les galetes al seu navegador, segons s’explica més endavant. Si continueu navegant, considerem que accepteu utilitzar-les.

Guia de galetes:

Galetes exceptuades d’informació i consentiment: aquelles que tenen per finalitat:

  • Galetes «d’entrada de l’usuari»
  • Galetes d’autenticació o identificació d’usuari (únicament de sessió)
  • Galetes de seguretat de l’usuari
  • Galetes de sessió de reproductor multimèdia
  • Galetes de sessió per equilibrar la càrrega
  • Galetes de personalització de la interfície d’usuari
  • Galetes de complement (plug-in) per intercanviar continguts socials

Classificació de les galetes objecte d’informació i consentiment, segons informe de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades:

  1. Tipus de galetes segons l’entitat que les gestioni:

– Galetes pròpies: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.

– Galetes de tercer: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.

Si les galetes s’instal·len des d’un equip o domini gestionat pel propi editor però la informació que es recull a través d’aquestes es gestionada per un tercer, no poden ser considerades com a galetes pròpies.

  1. Tipus de galetes segons el termini de temps que romanen activades en el terminal de l’usuari:

– Galetes de sessió: Són un tipus de galetes dissenyades per sol·licitar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web.

– Galetes persistents: Són un tipus de galetes en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i es pot accedir a elles i tractar-les durant un període definit pel responsable de la galeta, que pot anar des d’uns minuts fins a diversos anys.

 

  1. Tipus de galetes segons la seva finalitat:

– Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella hi hagi com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

– Galetes de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari, com ara l’idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.

– Galetes d’anàlisi: Són aquelles que permeten al seu responsable el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als que estan vinculades. La informació recollida a través d’aquest tipus de galetes s’utilitza per mesurar l’activitat dels llocs web, aplicació o plataforma i per elaborar perfils de navegació dels usuaris d’aquests llocs, aplicacions i plataformes, per tal d’introduir millores en funció de l’anàlisi de les dades d’ús que fan els usuaris del servei.

– Galetes publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat en base a criteris com el contingut editat o la freqüència en què es mostren els anuncis.

– Galetes de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, el que permet desenvolupar un perfil específic per tal de mostrar publicitat en funció d’aquest.

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador que teniu instal lat. Per a més informació, feu clic sobre l’enllaç que correspongui al vostre navegador:

Firefox: https://support.mozilla.org/ca/kb/activa-i-desactiva-les-galetes-que-les-pagines-web

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ca

Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042

Safari per a IOS: http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES&locale=es_ES

Flash Player: http://www.macromedia.com/support/documentation/es/flashplayer/help/settings_manager07.html

Informació sobre els usuaris

Sí registrem les vostres dades d’IP (Internet Protocol) assignat a l’abonat titular de la línia telefònica en el moment de la connexió amb el present lloc web, per motius de seguretat i col·laboració amb la justícia. Les dades seran conservades pel prestador dels serveis el temps marcat per la legislació vigent.

Drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació, a no ser objecte de decisions automatitzades i portabilitat

L’usuari té dret a accedir en tot moment a la seva informació, així com a rectificar-la si les seves dades són incorrectes, a oposar-se a algun tipus de tractament associat al manteniment de la relació contractual, a revocar el consentiment atorgat, a sol·licitar la limitació o supressió del seu tractament, a no estar sotmès a decisions automatitzades i a donar-se de baixa dels serveis de LINK MOBILITY SPAIN, S.L.U.

Aquests drets es poden fer efectius prèvia acreditació de la personalitat en les formes i en els terminis establerts en el Reglament general de protecció de dades, dirigint un escrit a l’adreça postal que figura a l’Avís legal del web.

El tractament de les dades personals i l’enviament electrònic de comunicacions queden subjectes a la normativa establerta en el Reglament general de protecció de dades, en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

link mobility - Política de cookies