Caso de éxito: eMail Marketing Management

Fitxa Tècnica

SECTOR: Editorial
PRODUCTE OFERT: eMail Marketing Management
EQUIP: Consultor comercial, suport tècnic LINK Mobility i ATC
OBJECTIU: Gestió eficient de les Newsletters i altres eMailings

EL DESAFIAMENT

El nostre Client és una editorial amb 8 capçaleres. Cadascuna de les 8 revistes tècniques compta amb una newsletter diferent i una periodicitat d’enviament diferent. A més, cada revista realitza altres accions puntuals per a promoció pròpia i promoció d’anunciants. A més, una identificació dels costos de les accions per botiga.

LA SOLUCIÓ

El nostre consultor comercial, juntament amb el responsable de marketing digital del client i amb assistència del nostre departament tècnic, va crear un projecte que permetés al client:

  • Establir en la plataforma d’enviaments usuaris diferents i permisos diferents per a cada revista.
  • Creació de plantilles per a cada revista.
  • Informes de resultats individualitzats per a cada revista.
  • Programació d’enviaments.
  • Creació d’un programa d’eMailing per als anunciants de la revista, on s’obtenen informes especials de l’enviament i se li ofereixen landing pages per captació.

RESULTATS

El principal resultat obtingut ha estat aconseguir una eficient gestió dels recursos de les newsletters, optimitzant temps en la gestió dels enviaments, anàlisi de resultats i imputació dels costos per revista.

A més, amb l’eina d’enviaments per a anunciants, el nostre client ha aconseguit un 125% més d’enviaments d’anunciants i una millora de la rendibilitat de les trameses.

link mobility - Caso de éxito: eMail Marketing Management