Lucía Medina, la nostra nova directora comercial

Lucía Medina, la nostra nova directora comercial

Lucía Medina, amb gran experiència en companyies multinacionals de primer nivell, esdevé la nostra nova directora comercial i de màrqueting. Durant els últims 15 anys, ha liderat equips altament qualificats en el camp del màrqueting digital i els pagaments en línia i és una apassionada de la innovació. Posseeix àmplia experiència en el desenvolupament d’iniciatives de comerç electrònic, pagaments mòbils i el desenvolupament d’IoT. Lucía s’incorpora a LINK Mobility Spain amb l’objectiu de consolidar el lideratge de la companyia a Espanya i dur a terme els plans estratègics i de creixement dissenyats pel grup.

Vendes i molt més

Amb el seu bagatge i un reeixit historial en execució d’iniciatives estratègiques, maneig d’equips interdisciplinaris, organització i vendes, Lucía es posa al capdavant del departament comercial i de màrqueting en un excel·lent moment per a LINK Mobility Spain, que no para d’evolucionar.

Llicenciada en econòmiques i MBA per l’Institut d’Empresa, Lucía creu en la consecució d’objectius a través del tracte personalitzat dels clients. Ella s’encarregarà de posar en valor tots els serveis de l’empresa i de planificar les estratègies de vendes per obtenir els millors resultats.

A nivell personal, Lucía és mare de tres fills i una viatgera apassionada.

Benvinguda, Lucía!

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - Lucía Medina, la nostra nova directora comercial