LINK Mobility Spain i Imaginarium segueixen fent gaudir els més petits

LINK Mobility Spain i Imaginarium segueixen fent gaudir els més petits

Continuem la nostra col·laboració amb l’empresa de joguines Imaginarium que, a través dels nostres serveis, ha dut a terme diverses accions a nivell nacional i internacional, fins a 20 països. Principalment hem realitzat campanyes d’SMS i SMS Site (SMS enllaçats a una landing page), orientant els missatges a diversos objectius, com donar la benvinguda a nous clients, informar sobre festes a les botigues, recomanar productes personalitzats o comunicar alguna promoció, entre d’altres.

 

Actualment, les zones geogràfiques d’acció se centren més a Espanya i Portugal i a partir d’aquest mes de juny, estem treballant per llançar noves campanyes relacionades amb el cicle de vida del client i les seves preferències, com ara aniversaris amb oferta de producte personalitzada, recomanacions de producte relacionades amb compres anteriors, gestió d’inactivitat…

 

Campanya primaveral d’èxit

El passat mes d’abril es va dur a terme la campanya SPRING, que fou tot un èxit. Utilitzant l’SMS com el canal més potent de comunicació, es van fer 66 000 enviaments a tota Espanya, oferint als socis un descompte del 10 % sobre productes de temporada, concretament bicicletes, patinets, patins, motos i cotxes de joguina, tricicles i correpassadissos. La resposta va ser espectacular, ja que es va obtenir, de mitjana, un ROI de fins al + 739 %.

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - LINK Mobility Spain i Imaginarium segueixen fent gaudir els més petits