LINK Mobility ajuda a Helpin en les seves campanyes solidàries a través del mòbil

LINK Mobility ajuda a Helpin en les seves campanyes solidàries a través del mòbil

Helpin és una societat que col·labora amb ONG i fundacions en diverses campanyes solidàries i LINK Mobility Spain, com a soci tecnològic, li aporta la seva experiència en l’àmbit de l’SMS per poder recaptar fons. Des LINK s’envia un missatge de text a l’usuari per alertar d’una catàstrofe ambiental o d’un altre tipus de projecte més puntual i, a partir d’eixe moment, pot començar a donar.

D’aquesta manera l’usuari té la possibilitat de triar la causa a la qual vol prestar la seva ajuda i fer un donatiu de forma fàcil i ràpida, mitjançant tan sols uns clics. Una manera realment senzilla i fiable de ser solidaris en línia.

 

Una app amiga

Helpin.name és l’aplicació per a iOS i Android que permet triar entre diferents causes solidàries i donar la quantitat que desitgem mitjançant PayPal o amb una transferència bancària. L’usuari sap en tot moment per a què han servit els seus diners i les ONG reben a l’instant quant han recaptat i compten amb les dades de cada col·laborador per incloure’l en les seves bases de dades.

És una app pensada per donar des de qualsevol dispositiu (smartphone o tauleta), la qual cosa facilita al màxim el procés.

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - LINK Mobility ajuda a Helpin en les seves campanyes solidàries a través del mòbil