Les teves compres per SMS, totalment segures

Les teves compres per SMS, totalment segures

Tot i que les compres per Internet són cada vegada més habituals i que el comerç electrònic és cada vegada més mobile, no tots els usuaris acaben de fiar-se de la seguretat en aquest tipus de transaccions.

Per aconseguir uns resultats òptims, comptem doncs amb els SMS. Es tracta d’un canal de comunicació ràpid, eficaç i totalment segur que, de fet, aporta la segona via de seguretat en el procés de compra, ja que serveix d’autenticació per completar l’acció. Es tracta de l’anomenat “two-factor authentication“.

És a dir, en realitzar una compra amb targeta, l’usuari es registra amb la seva identitat en línia i, posteriorment, rep un SMS amb un codi per realitzar la compra. En completar tots dos processos, es produeix una compra cent per cent segura.

 

Completa fiabilitat

El two-factor authentication fa “molt complicat que es suplanti al mateix temps i en menys d’un minut la identitat del comprador a Internet, més la identitat del mòbil”, indica Tiago Martins, director comercial de LINK Mobility Spain. Així, l’SMS es converteix en un aliat magnífic per a l’e-commerce, però també es configura com un canal de comunicació ideal per a les accions importants i segures. Per SMS, a més d’un codi per comprar, ja podem rebre les cites amb el metge, l’avís que ens ha arribat un paquet, les autenticacions bancàries o fins i tot les faltes dels nostres fills al col·legi.

El mercat A2P (Applications to Person) està en auge; a Espanya aquest any s’incrementarà un 20 %, arribant als 228 milions d’SMS al mes. El 44 % d’aquest mercat, uns 100 milions d’SMS mensuals, els envia LINK Mobility Spain.

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - Les teves compres per SMS, totalment segures