La família de LINK Mobility creix

La família de LINK Mobility creix

Com fermall final d’any, LINK Mobility Spain dóna la benvinguda a Desirée Monzó, com a directora financera, i a David Cremades, capitanejant el departament comercial. Aquests dos professionals arriben a la nostra empresa amb una àmplia experiència i suposen un sòlid reforç per abordar nous reptes.

Apassionats del seu treball i il·lusionats amb iniciar aquesta nova etapa, aposten per continuar amb el nostre creixement orgànic sostingut i la nostra consolidació com a líders en el sector.

Una mica més sobre ells

Desirée Monzó és una dona d’èxit que ha estat treballant en l’àmbit de les telecomunicacions durant els últims 20 anys. Després d’una llarga temporada a ZTE, proveïdor global d’equipament de telecomunicacions i solucions, ara s’uneix a nosaltres per estar al capdavant de l’estratègia financera i aportar el seu bon fer en l’àmbit monetari i el seu fort esperit de treball en equip. Exigent i incansable, li encanta viatjar, passar temps amb la família i animar l’atlètic de Madrid!

Per la seva banda, David Cremades arriba des de l’empresa americana de programari empresarial K2. Té una àmplia experiència en multinacionals tecnològiques i està especialitzat en planificació i execució comercial, en lideratge d’equips de vendes i en negociació de contractes complexos. Assumeix el càrrec de director comercial, una feina que l’apassiona i amb la què, gràcies a la seva capacitat operativa, aconseguirà tots els objectius planificats.

És una persona molt optimista, pare de dues filles i li encanten els esports en general i el motociclisme, en particular.

 

 

 

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - La família de LINK Mobility creix