Èxit en OMExpo

Èxit en OMExpo

Uns 200 visitants al nostre estand, nombrosos workshops, reveladores ponències i classes magistrals, fructíferes converses… El nostre primer any a OMExpo ha estat tot una marató de màrqueting digital i ecommerce, del que hem obtingut resultats molt productius!

Estem molt satisfets de la informació aportada i les relacions establertes durant les dues jornades, el que ens ha permès consolidar clients i donar la benvinguda a noves empreses que han decidit apostar per nosaltres.

A més, gràcies a la ponència del nostre Senior Business Development Manager, Juan Carlos Moyá, vam poder presentar “en societat” un dels nostres serveis estrella, LINK Mobile Invoice. Amb ell, facturar i pagar en un sol SMS garanteix un 75 % d’èxit.

 

Sortejos i promocions

Aquests dos dies, tots els que s’han apropat al nostre estand han pogut participar en interessants sortejos i promocions per optimitzar al màxim les seves campanyes (mentre gaudien d’unes delicioses tapes de pernil). D’una banda, els contractes que es van signar a la fira tindran un 7 % de descompte durant els tres primers mesos. I a més, els dos afortunats guanyadors del nostre sorteig, s’han dut un paquet de 15 000 correus electrònics i 3000 SMS.

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - Èxit en OMExpo