Els cupons mòbils, els nostres protagonistes a eShow

Els cupons mòbils, els nostres protagonistes a eShow

Sota el lema “Madrid Digital Revolution” ha tancat les seves portes la 33a edició de eShow, on a través de més de 150 expositors i interessants ponències i activitats, els professionals s’han posat al dia de les últimes novetats en l’àmbit del comerç electrònic.

A LINK Mobility hem posat l’accent en un dels elements en auge dins de les compres en línia: els cupons mòbils. Es tracta de solucions de digitalització, enviament i gestió d’acord amb els temps actuals, amb les que es rebaixen considerablement els costos i s’augmenta l’eficàcia.

Tecnologia SMS per estalviar

La ponència que va oferir la nostra responsable de producte, Susana Fernández, a l’auditori de eShow va destacar les tremendes avantatges dels cupons mòbils: potents eines de màrqueting per SMS que redueixen un 85 % dels costos i poden arribar a un ROI del 1500 %.

I és que segons els últims estudis, els consumidors mostren cada vegada més preferència per aquest tipus de cupons mòbils, en comparació amb els de paper. Moda, viatges, gastronomia, electrònica o puericultura són alguns dels sectors més demandats.

Així, són una via ràpida i efectiva per a l’usuari, ja que els té sempre accessibles al seu telèfon mòbil i els pot canviar en quant els rep.

I de cara a l’empresa que els ofereix, són un excel·lent recurs d’interactuació que permet comunicar-se amb el client de forma interactiva i recopilar dades. Per tant, resulten òptims per millorar la imatge de marca i fidelitzar. No poden faltar en la teva estratègia de màrqueting!

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - Els cupons mòbils, els nostres protagonistes a eShow