El missatge de text segueix al peu del canó

El missatge de text segueix al peu del canó

Ja té més de 25 anys i tot i que ha perdut una mica de força a nivell privat, l’SMS ha trobat el seu lloc en el món empresarial i de l’administració. De fet, les estadístiques assenyalen que les campanyes de màrqueting per SMS arriben a tenir un impacte fins a set vegades superior a les de màrqueting per correu electrònic.

Gràcies al fet que s’ha anat adaptant, a que la seva infraestructura és sòlida i eficaç i a que és totalment segur, aquest canal és ideal per oferir productes i serveis.  I amb la missatgeria comercial RCS en desenvolupament, que permetrà una comunicació més completa i interactiva mitjançant missatges de text, a l’SMS li queda molt a dir.

No et quedis enrere!

Renovar-se o morir

Ja hem parlat dels avantatges de l’SMS i d’alguns dels seus usos. I és que aquest canal de comunicació ha anat renovant-se i vencent obstacles per aprofitar tot el seu potencial. Que hi havia una limitació de caràcters, doncs recorrem als SMS concatenats; que necessitem enviar alguna cosa més que text, doncs aquí hi ha els SMS enriquits; que ens cal un plus de seguretat, doncs comptem amb els SMS certificats.

I així, empreses i administracions públiques han anat fent de l’SMS un canal de comunicació eficaç que cada vegada té més utilitats: des posar multes a serveis de cartera bitcoin, o fins i tot aplicacions que et permeten apagar el teu mòbil de forma remota mitjançant un SMS… Una de les últimes iniciatives és la del govern dels EUA que ha provat un nou sistema d’alerta per SMS per preparar-se davant potencials situacions d’emergència.

En definitiva, cal treure tot el seu potencial i, això sí, estar alerta amb certs formats, com els SMS Premium, per evitar possibles fraus.

LINK Mobility t’ofereix tota la rigorositat, eficàcia i seguretat que necessites.

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - El missatge de text segueix al peu del canó