El màrqueting i el vídeo, molt ben avinguts

El màrqueting i el vídeo, molt ben avinguts

És evident: cada vegada està més consolidada la tendència d’usar vídeos a les campanyes de màrqueting.

Val més una imatge que mil paraules? Pel que sembla sí:ara per ara, més del 70 % de tot el contingut descarregat a Internet és vídeo i Google estima que el 2020 arribarà al 90 %. I segons l’estudi Online Video Forecasts 2018, elaborat per l’agència Zenith, el 2020 els usuaris passaran 84 minuts al dia veient vídeos en línia.

Preferim veure el funcionament d’un determinat producte, l’explicació visual d’un servei concret o “posar-li cara” als membres de l’empresa en què hem dipositat la nostra confiança.

Així, el vídeo és una excel·lent eina de màrqueting per millorar els resultats de les campanyes i reforçar el branding. Concretament en el cas del màrqueting per correu electrònic, aconseguim correus electrònics enriquits que augmenten el CTR i que ens distingeixen entre altres milers de correus de les safates d’entrada.

Aquí pots veure el nostre recentment llançat vídeo corporatiu, en què expliquem d’una manera amena i divertida, a manera de storyboard, qui som, què i per a qui ho fem. En poc més de dos minuts et submergim en la nostra història, de la qual esperem que siguis part!

 

3 grans avantatges del vídeo

1-És rendible: amb poca inversió es poden gravar vídeos força bons. De fet, un smartphone de gamma mitjana-alta ja aconsegueix resultats acceptables.

2-Reforça el branding: els vídeos generen confiança i credibilitat perquè ens permeten veure amb els nostres propis ulls el que volem comprar o el servei que anem a sol·licitar.

3-Es presta a compartir: a més d’integrar-se fàcilment en gairebé tots els gestors de contingut (CMS), els vídeos es solen moure en les xarxes socials, fòrums professionals o aplicacions mòbils, sense oblidar-nos, és clar, de YouTube. Per tant, al compartir-se, genera una viralitat molt positiva per a l’empresa.

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - El màrqueting i el vídeo, molt ben avinguts