Desplegament de màrqueting en eShow

Desplegament de màrqueting en eShow

Els dies 26 i 27 de setembre se celebra al pavelló 6 d’IFEMA, Fira de Madrid, una nova edició de eShow, en la qual el màrqueting digital i l’e-commerce són els protagonistes. Després de l’èxit obtingut en OMExpo, assistim a aquesta cita per continuar donant-nos a conèixer i per generar més leads. Per això, ens podràs trobar a l’estand 20, on posarem especial èmfasi en presentar els nostres nous microproductes (LINK Collect, LINK Coupon i LINK Stamp Cards) i t’oferirem moltes sorpreses.

Ponència i accions promocionals

En eShow tindrem accés a una gran quantitat de novetats per posar-nos al corrent de les últimes tendències del sector, aprendre i evolucionar el màxim possible. Per la nostra banda, volem oferir-te el millor dels nostres serveis, tant fora com dins del nostre estand. D’aquesta manera, la nostra responsable de producte, Susana Fernández, donarà una ponència titulada “LINK Mobility teva one stop shop de fidelització amb solucions mòbils”. Serà el 26 de setembre de 12:00 a 12:30 h, a l’Auditori 1.

A això se suma un petit pica-pica per crear un ambient distès en el nostre estand, on repartirem diversos regals promocionals per donar-nos a conèixer i moltes més sorpreses.

 

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - Desplegament de màrqueting en eShow