David Cremades es converteix en el nostre Managing Director

David Cremades es converteix en el nostre Managing Director

Si fa uns mesos anunciàvem el seu nomenament com a Director Comercial a LINK Mobility Spain, ara David Cremades es converteix en el Managing Director. La seva àmplia i vàlua experiència en el departament comercial, dins l’àmbit de les multinacionals tecnològiques, l’ha portat ara a prendre el control d’aquest important càrrec que exercirà amb la professionalitat i l’optimisme que el caracteritza.

Un repte inspirador

Especialista en lideratge en l’àmbit comercial, David Cremades s’estrena com a director general de LINK Mobility Spain amb l’objectiu de fer-se càrrec dels plans estratègics de l’empresa de la manera més rendible i eficient.

Malgrat el desafiament que suposa aquest nomenament: “És un repte que afronto amb entusiasme i amb la responsabilitat de continuar desenvolupant el negoci d’una manera satisfactòria, com fins ara ha demostrat l’empresa. Som una multinacional líder al sector, tant a nivell europeu com nacional, on hi ha un enorme mercat potencial per explorar amb el negoci de l’SMS”, assegura Cremades.

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - David Cremades es converteix en el nostre Managing Director