Abry Partners inverteix en LINK Mobility

Abry Partners inverteix en LINK Mobility

El fons nord-americà de capital de risc, Abry Partners ha llançat una oferta pública d’adquisició (OPA) sobre LINK Mobility Group, impressionat per l’excel·lent posició que ostenta en el mercat. Així, Abry realitza una oferta voluntària en efectiu de 225,0 corones noruegues (NOK) per acció emesa i en circulació, valorant el capital social total de LINK Mobility en aproximadament 3396 milions de corones noruegues, equivalent a 357 milions d’euros.

Gràcies a aquest acord de transacció, LINK Mobility rep un gran impuls en el seu creixement continu i passa de ser líder europeu del sector de les solucions mòbils a poder operar a una escala major i competir a nivell mundial.

 

Nous horitzons

LINK Mobility Group fa gairebé cinc anys com a empresa cotitzada, durant els quals ha crescut de manera significativa, la qual cosa ha proporcionat retorns molt atractius als seus accionistes.

Ara, amb el suport i la sòlida trajectòria d’inversió en negocis similars d’Abry, es presenten nous horitzons per a LINK. No obstant això, Abry té una àmplia experiència internacional invertint en mitjans de comunicació i en la indústria de serveis d’informació a Amèrica del Nord i Europa. Actualment administra més de 5000 milions de dòlars de capital en els seus fons actius.

En paraules de Jens Rugseth, president del Consell d’administració de LINK Mobility, “és una oferta positiva per a LINK Mobility i els seus grups d’interès, és un proper pas natural per a nosaltres, per tal de desenvolupar encara més la companyia. Sobre la base que hem construït, Abry estarà ben posicionat per dur a l’empresa encara més lluny”.

Pel que fa al mercat espanyol, també s’obren nous i prometedors camins, tal com explica el conseller delegat de LINK Mobility a Espanya, Carlos Cadenas: “L’empenta que dóna un fons nord-americà és molt important perquè gran part del trànsit es genera allà, el que pot donar lloc a sinergies i noves oportunitats de negoci, especialment per al mercat espanyol, on podrem oferir encara més possibilitats a les empreses espanyoles”.

Leave a Reply

He llegit i accepto la política de privacitat d'aquesta web

Podeu consultar tota la informació bàsica en aquest enllaç.

link mobility - Abry Partners inverteix en LINK Mobility